Logo

Om oss

Martin Karlsson

Martin Karlsson startade sin karriär som ung fotomodell under 90 talet, med stora framgångar i USA och Asien där han jobbade för märken som Calvin Klein, Emporio Armani, Fila, Mochino mfl. Under flera års tid var han av de mest bokade manliga modellerna i Asien. I början av 2000 talet flyttade Martin hem till Sverige, Falkenberg och köpte tillsammans med sin fru en guldsmedsbutik och sadlade om till guldsmed.De första Martin & Michael smycket skapades av en ren slump då smycket inte existerade på marknaden när Michael kontaktade Martin för ett par korsörhänge i 18 karats guld med diamanter. Där föddes idén till ett eget varumärke. Martin & Michael släpper nu sin första kollektion.

Michael Abrahamsson

Michael Abrahamsson som också är från Falkenberg startade sin karriär som musiker och trubadur där han på sitt egna sätt skapat sig ett namn och byggt upp ett företag inom underhållningsbranschen i Sverige såväl som blivit en av Europas mest eftertraktade bröllopsmusiker.

Smyckena

Smyckena visar en del personlighet samtidigt med ett visst trendspråk, de är handgjorda och varje smycke har en egen prägel och historia. Det är genuina & rustika smycken som håller att användas dagligen och de ska vara med att forma & skapa historia med dess bärare. Vi delar tanken med smycket ska få vara med under din tid och få tillsammans med dig skapa minnen som bara ni delar. 

Kreera web&design Logo